Yichen tilbyr tilpassede klubbkjoler og elegante fritidskjoler for kvinner!

IMG_256

IMG_256

Grunnlagt i 2010, https://yichenfashion.com er en stor spesialtilpasset klesprodusent lokalisert i Guangdong, Kina, som spesialiserer seg på spesialtilpassede klær for menn og kvinner, tilpassede brudekjoler og tilpassede klubbkjoler og fritidskjoler og en rekke andre moteartikler som: tilpasset universitetsjakke og trenchcoat, spesialtilpassede hettegensere. Vi har alltid som mål å tilby produkter av høy kvalitet til en rimelig pris og å møte våre kunders spesifikke behov.

Kundene våre kommer fra hele verden, snakker forskjellige språk, har forskjellige kulturer og lever forskjellige livsstiler, men de er alle koblet sammen av nettstedet vårt. Hver dag bruker tusenvis av mennesker sosiale nettverkssider som Facebook, YouTube, Twitter og Pinterest for å diskutere alt om yichenfashion.com. Vi er glade for å ha så mange kunder, og vi ønsker alltid nye velkommen.

Vårt høyt kvalifiserte (og svært trendy!) kundestøtteteam er alltid villig til å hjelpe. For spørsmål om egnethet og forskjellige stiler, vil vi gi deg våre ærlige meninger om tilpassede klær. Ikke bare vil du kunne løse problemet, men du vil også kunne forbedre din tilpassede klesopplevelse.

Vi forstår at kun produkter av høy kvalitet vil få kundene våre til å komme tilbake for mer tilpassede klær på yichenfashion.com. Som et resultat blir våre spesiallagde plaggproduksjonsteam alltid håndplukket, og alle varer må bestå strenge inspeksjoner for å sikre at et kvalifisert produkt leveres hver gang.

Vi på yichenfashion.com har et sett med idealer som skiller oss fra andre spesialtilpassede klesbedrifter. Vi lever etter følgende nøkkelverdier:

1. Kunden står alltid øverst på prioriteringslisten.

2. Vær alltid pålitelig, ærlig og rettferdig.

3. Oppmuntre kunder til å være seg selv ved å la dem tilpasse varer som de vil like.

Vi håper du får en flott opplevelse med å handle skreddersydde klær på yichenfashion.com!

IMG_256IMG_256

IMG_256 IMG_256

IMG_256

IMG_256

IMG_256